آرد فانتزی ستاره کردان: بهترین گزینه برای نانهای فانتزی ایرانی و خارجی
آرد ستاره یا فانتزی آردی است که از قسمت اعظم اندوسپرم و مقداری از پوسته تهیه می شود. به عبارتی حاوی مواد مغذی کمتری است ، چرا که عمده فیبر و پروتئین گندم در جوانه و سبوس ذخیره می شود. آرد ستاره بیشتر در تولید فراورده هایی مانند انواع نان های حجیم و نیمه حجیم و برخی انواع شیرینی کاربرد دارد شرکت آرد ستاره با تولید آرد فانتزی، محصولی ایدهآل برای پخت نانهای نیمه حجیم، نان باگت، نان بروتچن و انواع نان تست را ارائه میدهد.
چرا آرد فانتزی برای نانهای حجیم مناسب است؟
آرد فانتزی به دلیل داشتن پروتئین و گلوتن کافی، انتخابی مناسب برای پخت نان های حجیم است. این آرد باعث میشود نانی سبک و هوادار ایجاد شود. تفاوت آرد فانتزی و آرد نان سنتی در این است که آرد نان سنتی معمولاً سبوس بیشتری دارد و بافتی متراکم تر میسازد، در حالی که آرد فانتزی به دلیل داشتن میزان گلوتن و پروتئین مناسب، نانی پوک و نرم به دست میدهد. ترکیبات آرد فانتزی شامل آرد گندم با درصد مشخصی از سبوس و مواد مغذی است که به بهبود بافت نان کمک میکنند.
این محصول با بسته بندیهای ۴۰ کیلوگرمی، بهطور اختصاصی برای مصارف صنعتی نظیر نانواییها، کارخانجات تولید نان و شیرینی، و سایر صنایع غذایی عرضه میشود.
جهت سفارش و کسب اطلاعات تکمیلی، با کارشناسان فروش ما تماس حاصل فرمایید.
مصارف
