مقالات و آموزشها
مقالات و آموزشها
08
مه
مصاحبه با مدیرعامل شرکت آرد ستاره کردان جناب آقای ملک حسین آقاطاهر
روند فعالیتتان را چگونه ارزیابی می کنید؟شرکت آرد ستاره با برقراری ارتباط و رایزنی با شرکتهای مطرح بین المللی، جایگزین نمودن دستگاههای ق...
14
فوریه
نمک
نمک یک جزء اصلی در نان است و چندین عملکرد مهم را انجام می دهد.ما این کارکردها و همچنین برخی ویژگی های دیگر را به تفصیل موردبحث قرار خوا...
14
فوریه
پکتین
پکتین چیست؟
پکتین یک فیبر منحصر به فرد است که در میوه ها و سبزیجات یافتمی شود.این یک فیبر محلول است که به عنوان پلی ساکارید شناخت...
14
فوریه
کاهش بار میکروبی آرد
کاهش بار میکروبی آرد
منابع آلودگی میکروبی گندم را می توان در طول زنجیره تولید محصولاز جمله مراحل قبل از برداشت، برداشت، حمل و ن...
14
فوریه
صمغ کتیرا
صمغ کتیرا
با توجه به تقاضای زیاد مصرف کنندگان و مقامات نظارتی برای حذف یا کاهش افزودنی ها در غذا و سایر محصولات مرتبط با سلامت، ع...