دانلود مقالات

متن مناسب

نمک

نمک یک جزء اصلی در نان است و چندین عملکرد مهم را انجام می دهد.

نشاسته

استفاده عملی از محصولات نشاسته و خود نشاسته ، هنگامی که مصریان ، در دوره پیش بینی ، نوارهای پاپیروس را به همراه چسب نشاسته ا ی که از گندم ساخته شده بود ، ایجاد کرد.

گلوکونوداتاالکتون

گلوکونو دلتاالکتون یا گلوکونوالکتون معمولا به عنوان یک افزودنی غذایی استفاده می شود. خواص آن به ویژه برای نانوایی و فرآورده های گوشتی مفید است.

واتر اکتیو

فعالیت آب همچنین به عنوان aw یا آب در دسترس نیز شناخته می شود

کیتوزان: پلیمر چند منظوره در صنایع غذایی

کیتین یکی از فراوان ترین پلیمرهای زیستی زمین است، اما حلالیت آن کاربردها و کاربردهای آن را محدود می کند. استیل زدایی کیتین منجر به کیتوزان می شود.

افزودنی های نان جهت افزایش عمر ماندگاری

در دنیایی که تعداد خانواده ها در حال کوچک شدن است و مصرف نان در طول هفته طولانی می شود، دانستن مدت زمان ماندگاری این کالای اصلی مورد علاقه اهمیت فزاینده ای پیدا کرده است.

ال سیستئین

ال سیستئین یک اسید آمینه است که به عنوان بلوک ساختمانی برخی از پروتئین ها عمل می کند. این یکی از رایج ترین عوامل کاهش دهنده در پخت و همچنین در طعم های غنی شده گوشت گاو است.

فیبر

فیبر نوعی کربوهیدرات است که بدن قادر به هضم آن نیست. اگرچه اکثر کربوهیدرات ها به مولکول های قندی به نام گلوکز تجزیه می شوند، فیبر نمی تواند به مولکول های قند تجزیه شود و در عوض هضم نشده از بدن عبور می کند.

اسپکتروفتومتر

اسپکترومترها یا اسپکتروفتومترها ابزارهای ارزشمندی هستند که شرکتها برای اطمینان از کیفیت و سازگاری محصولاتی که تولید و به فروش میرسانند استفاده میکنند

صمغ کتیرا: ساختار، ویژگی ها و کاربردها

با توجه به تقاضای زیاد مصرفکنندگان و مقامات نظارتی برای حذف یا کاهش افزودنیها در غذا و سایر محصولات مرتبط با سلامت، علاقه فزایندهای به ماکرومولکولهای طبیعی یا هیدروکلوئیدها مانند صمغ ها وجود دارد.

نگهدارنده ها

از آنجایی که پایدار ی و کاهش ضایعات مواد غذایی به بخش مهم تری از سیستمهای غذایی ما تبدیل میشود، ما معتقدیم که بررسی راه های کاهش ضایعات مواد غذایی و افزایش ای منی و تازگی غذا از طریق استفاده از مواد نگهدارنده ضروری است.

بیماری سلیاک

بیماری سلیاک چیست؟ بیماری سلیاک یک اختالل گوارشی و ایمنی مزمن طوالنی مدت است که به روده کوچک شما آسیب می رساند.

پکتین

پکتین یک فیبر منحصر به فرد است که در میوه ها و سبزیجات یافت می شود.

کاهش بار میکروبی آرد

منابع آلودگی یم کروبی گندم را می توان در طول زنجیره تول دی محصول از جمله مراحل قبل از برداشت، برداشت، حمل و نقل، ذخیره سازی و فرآوری یافت

افزودنی های غذایی

افزودنی های غذایی موادی هستند که برای حفظ طعم یا بهبود طعم، ظاهر یا سایر کیفیت های غذا به غذا اضافه می شوند.